overnachtingscamping tours

De snelweg A10 voert u dwars door de regio Centre-Val de Loire, ook wel het groene hart van Frankrijk genoemd. De regio staat bekend om haar vele kastelen en fris, groen landschap. Het is natuurlijk een mooie regio om vakantie te vieren op één van de vele campings.

Echter, de regio wordt ook veel doorkruist met Nederlanders die met hun caravan naar de camping in Zuidwest Frankrijk of Noord Spanje rijden. De meesten rijden de route via Orleans naar Tours en Poitiers om uiteindelijk in het gebied rond de Atlantische Oceaan terecht te komen. 

Kiest u, in plaats van een overnachtingscamping in de regio van Tours, liever voor een hotel waar u kunt overnachten en toch dichtbij de snelweg gelegen is, dan zijn daar natuurlijk ook mogelijkheden voor. Kijk u in dat geval hier eens. De stad Tours heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van eten en drinken en heeft bovendien een zeer gezellig en authentiek stadscentrum, waar u lekker kunt genieten van een avondje uit. 

Een voordel van het nemen van een overnachtingscamping of een overnachtingshotel in deze regio op de terugweg naar Nederland, is dat u ongeveer op de helft van uw reis bent vanuit het uiterste zuiden van Frankrijk. De dag erna hoeft u enkel nog de metropool Parijs te passeren, wat overigens nog wel behoorlijk wat oponthoud kan veroorzaken. 

Hieronder vindt u een overzicht van overnachtinscampings dichtbij de A10 rondom de stad Tours.