campings lac de vouglans

Het Lac de Vouglans heeft alles te bieden voor een heerlijke zomervakantie in de Jura. Het imposante stuwmeer biedt de vakantieganger volop mogelijkheden voor ontspanning in, rondom en op het water. Zo kunt u er zeilen, windsurfen, maar ook gewoon lekker zwemmen of pootje baden aan de waterkant. U komt helemaal tot rust in dit gebied!

Rondom het Lac du Vouglans zijn verschillende campings gelegen. Op onderstaand kaartje vindt u een overzicht van deze campings. Wij lichten graag camping Trélachaume eruit. Deze gezellige familiecamping is gelegen op het eerste plateau van de Jura, grenzend aan een bosrijke omgeving. Het is een perfecte camping om even heerlijk te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over het meer van Vouglans. Dit zwembad met het uitzicht over het meer, is de absolute blikvanger van de camping. De turquoise kleur van het water steekt prachtig af bij de omgeving en geeft u het gevoel alsof u naar een ansichtkaart kijkt. In het peuterbadje is er bovendien voor de allerkleinsten ook prima vertier te vinden.

Gedurende de zomermaanden is er op camping Trélachaume bovendien volop animatie voor jong en oud. Er worden sporttoernooien georganiseerd, workshops en in de avond zijn er en concerten en optredens. Het jeu-de-boules terrein, de tafeltennis tafels en speeltuin bieden volop mogelijkheden voor heerlijk vermaak voor jong en oud.