campings castellane

De campings in de omgeving van Castellane liggen in één van de mooiste streken van Frankrijk: het natuurpark de Verdon. In het gebied vindt u vele bossen en kloven en kunt u prachtige wandelingen maken. U geniet hier van prachtige uizichten. U vindt er bovendien veel water in de vorm van de rivier de Verdon en de meren. Hier kunt u met het gezin genieten van een heerlijke gezinsvakantie en het maken van uitjes op het water. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan waterfietsen op het beroemde Lac de St. Croix, waarbij u de mogelijkheid heeft om te peddelen dwars door de kloof van de Verdon. 

Mocht u tijdens uw vakantie graag eens willen genieten van een dagje strand, dan is er ook volop keuze hiervoor. Binnen anderhalf uur bent u namelijk aan de stranden van de Middellandse Zee. De badplaatsen Cannes en Nice zijn bovendien het bezoeken meer dan waard. 

Één van de leuke campings in deze regio is Camping Sandaya Domaine de Verdon. Deze 4-sterren camping is gelegen aan de rivier de Verdon. Het is een luxe camping met veel faciliteiten, zoals twee prachtige aquaparken. Aan de andere kant van de camping ligt bovendien een klein meer waar men kan genieten van het verkoelende water en de vele speeltoestellen. De camping organiseert vele activiteiten voor jong en oud en avontuurlijke excursies op het snel stromende water van de Verdon, zoals raften en kanoen.