campings manosque 

Het plaatsje Manosque is gelegen in de vallei van de rivier de Durance, nabij het natuurpark van de Luberon. Manosque is één van de meest dichtbevolkte steden van de Provence. Dankzij haar heilzame omgeving hebben veel fabrikanten van wellness producten zich in Manosque gevestigd. In de zomperiode openen zij hun deuren en kunnen toeristen kennis komen maken met de wijze waarop zij de producten fabriceren. 

Het kasteel van Manosque is in de loop der eeuwen steeds meer in verval geraakt. Echter, de oude toren van het kasteel staat nog steeds overeind en is toegankelijk voor het grote publiek. Vanaf de toren geniet u van een prachtig uitizicht over de omgeving van de Provence. 

Een rustige en sfeervol gelegen camping in de regio van Manosque is camping Little Carpe Diem. Deze camping beschikt over ruim opgezette kampeerplekken. Rondom de camping vindt u eeuwenoude olijfbomen. De camping vormt het ideaal vertrekpunt om de omgeving te gaan verkennen. Op de camping is bovendien een zwembad aanwezig en volop sanitair. Kortom, een relaxte en fijne camping om even helemaal tot rust te komen in de Haute Provence.