campings frejus

Frejus, gelegen in het departement Var, en haar achterland hebben voor de kampeerder enorm veel te bieden. Frejus is gelegen aan de Cote d'Azur en beschikt daarnaast over een zeer gevarieerd Romeins erfgoed. De stad is bezaaid met overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals het amfitheater, het archeologisch museum en het aquaduct. Dit maakt Frejus tot een zeer populaire vakantiebestemming voor zowel vakantiegangers die houden van zon, zee en strand, maar tegelijkertijd een stukje historie willen zien. 

Frejus is gelegen in een baai en beschikt over de grootste jachthaven van de Cote d'Azur. Het is leuk om eens te gaan kijken bij deze jachthaven en de prachtige jachten en zeilboten voor anker te zien liggen. Rondom Frejus ligt 7 kilomter zandstrand waar u heerlijk kunt zonnen en ontspannen aan de Middellandse Zee. 

In de stad zelf is tijdens de zomerperiode voldoende vertier. Zo zijn er vele leuke winkelstraatjes en markten waar u leuke souvenirs en overige spullen kunt kopen. Ook is er iedere vrijdag vuurwerk op de boulevard en zijn er leuke wandelroutes uitgezet in het centrum.

Vanuit Frejus bent u bovendien in korte tijd zeer snel in overige leuke plaatsen aan de Cote d'Azur, zoals Cannes of Nice. 

Zoekt u een camping in de Var, in de buurt van Frejus, dan zijn er volop mogelijkheden in deze regio. Hieronder hebben we een overzicht opgenomen van ANWB campings in de directe regio van Frejus. 

anwb campings