campings bollene

Rondom de plaats Bollene vindt u verschillende campings voor een leuk verblijf in de Vaucluse, aan de voet van de Provence. Bollene is een perfecte locatie voor het boeken van een tussenstop op uw route naar het uiterste zuiden van Frankrijk of naar Spanje. De plaats is namelijk gelegen nabij de snelweg A7 en vormt derhalve een goede uitvalsbasis. 

Wij lichten in deze omgeving camping La Simioune eruit. La Simioune is een kleinschalige familie camping met veel faciliteiten voor kinderen. Deze terrassen camping is gelegen op een heuvel met een mooi uitzicht over de streek. Naast de camping, die gelegen is op een bebost terrein, vindt u een klauterbos voor kinderen, Bollene Aventure. Hier kunnen uw kinderen naar hartelust spelen en klimmen. De camping beschikt over ongeveer tachtig kampeerplekken en is zodoende kleinschalig en overzichtelijk. Vanaf de snelweg bent u in zeer korte tijd op de camping gearriveerd. 

De camping beschikt daarnaast over een modern zwembad, volleybalveld en diverse andere faciliteiten. De beheerders zijn zeer gastvrij en ontvangen u op een uiterst vriendelijke manier.