campings avignon

Avignon is een prachtige historische stad, die u absoluut eens zou moeten bezoeken indien u in deze regio verblijft. De stad biedt talloze bezienswaardigheden, zoals het pausen paleis en natuurlijk de Pont d'Avignon. Deze Middeleeuwse stad staat op de lijst van werelderfgoed van UNESCO. 

Een camping die een mooie uitvalsbasis en tegelijkertijd een prachtig zicht op Avignon biedt, is camping du Pont d'Avignon. Vanaf de camping kunt u met een pont gratis de rivier de Rhone oversteken en bent u in zeer korte tijd in het centrum van de stad. Wist u bovendien dat Avignon de theater hoofdstad van Frankrijk is? Gedurende het jaar vinden talloze festivals en theaters plaats in de stad. Daarmee is Avignon een zeer kleurrijke en levendige stad. 

De camping du Pont d'Avignon beschikt over ruim 300 staanplaatsen in een mooie, bosrijke omgeving. U vindt er niet alleen kampeerplekken, maar ook mogelijkheden tot het huren van een stacaravan. Bovendien krijgt u bij het reserveren van een verblijf met meerdere overnachtingen korting op de zogenaamde Avignon City Pass.