campings bourg-en-bresse

Bourg-en-Bresse is de departement hoofdstatd van de Ain en gelegen vlakbij de alom bekende Autoroute du Soleil, de snelweg van Noord naar Zuid Frankrijk. Bourg-en-Bresse is, evenals Macon, daarom een perfecte plek om te stoppen en te overnachten op een camping als u op doorreis bent naar het zuiden van Frankrijk of Spanje. 

Een leuke gezinscamping in de directe omgeving van Bourg-en-Bresse is camping Rives du Soleil. Een camping met vertier voor jong en oud. Zo vindt u er twee zwembaden, een speelweide en volop mogelijkheden om een lekker hapje te eten op de camping. De kampeerplekken zijn ruim opgezet, zodat u in alle privacy kunt genieten van een welverdiende kampeervakantie. Op het onderstaande kaartje vindt u nog meer campings in de regio van Bourg-en-Bresse. 

Vanaf de camping bent u zeer snel in het prachtige, oude centrum van Bourg-en-Bresse. U zult versteld staan van de prachtige architectuur van de gebouwen, de mooie kathedraal en de vele restaurantjes waar u gezellig een hapje kunt eten.