CAMPINGS TRÉVOUX

Het plaatsje Trévoux is gelegen iets boven Lyon en is de moeite waard om eens te gaan bezoeken. Trévoux maakt deel uit van het arrondissement Bourg-en-Bresse. Dankzij haar strategische ligging dichtbij de snelweg A6 en het vliegveld van Lyon vormt Trévoux een perfecte uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes in de regio, maar ook als tussenstop voor een doorreis naar het zuiden van Frankrijk. Rondom Trévoux zijn verschillende campings te vinden. Een overzicht hiervan vindt u hieronder. 

Trévoux ligt op de linkeroever van de rivier de Saone en het is dan ook fijn om eens lekker te wandelen langs het water en te genieten van de rust die u hier vindt, nadat u de drukte van Lyon voorbij bent. Trévoux is de vroegere hoofdstad van het prinsdom Dombes. De vele aanwezige statige herenhuizen getuigen nog steeds hiervan. Ook het parlementsgebouw van Dombes is de moeite waard om te gaan bezoeken. Wandel over de brug van de ene kant van de Saone naar de andere kant geniet van het uitzicht wat u heeft op het mooie stadje Trévoux!

Wij kunnen u Camping de Lyon aanraden. Deze camping is mooi gelegen in het groen en biedt vele faciliteiten voor zowel caravan eigenaren, maar ook voor mensen die een mobil-home zoeken. Vanuit deze locatie bent u in relatief korte tijd aan de Franse Riviera, de stad Clermont-Ferrand, maar ook aan de Zwitserse grens. Een ideals uitvalsbasis dus!