camping du lion ardeche

Camping du Lion is gelegen aan de voet van de Ardeche, niet ver van de departementen Drome en Gard, aan de oevers van de Rhone. Het is gelegen in een bebost park van 5 hectare groot. 

Daarmee is Camping du Lion een ideale bestemming om te kiezen voor een vakantie met familie of vrienden, genietend van de charme van de prachtige Ardeche. 

Gelegen in een oase van rust, speelt Camping du Lion Ardeche *** (met haar 140 plaatsen) in op de behoeftes van het traditioneel kamperen. De camping biedt ruime, schaduwrijke plaatsen, maar speelt daarnaast ook in op nieuwe trends op het gebied van kamperen, midddels haar mobile-homes, pipo wagens en bungalows. Op die manier kan iedere vakantieganger zijn / haar eigen manier van vakantie vieren kiezen. 

Zelfs in het hoogseizoen, wanneer Camping du Lion verschillende animaties en services biedt voor jong en oud, blijft de camping een baken van rust, waar u ten alle tijde kunt genieten van optimale rust en ontspanning, onder het geluid van de zingende krekels. 

Wij besteden aandacht aan het respect voor onze klanten en zien erop toe dat zich een klimaat van wederzijds respect verspreidt op onze camping.  

Hier vindt u de website van de camping

Locatie