campings aubenas

Kamperen in de Ardeche staat synoniem aan kamperen in misschien wel de mooiste regio van Frankrijk. De Ardeche beschikt namelijk over een prachtig natuurlijk erfgoed. U vindt hier pittoreske dorpjes verscholen in het prachtige landschap. Kronkelelend gaat de rivier de Ardeche door dit departement heen. Dit heeft in de loop der tijden geleid tot het ontstaan van een imposante kloof, de alom bekende Gorges de l'Ardeche. Voor het hele gezin is het een leuk uitje om in de zomerperiode een kano tocht te gaan maken op deze rivier en te genieten van het prachtige natuurschoon dat u onderweg tegenkomt. 

Aubenas is bovendien een leuk stadje om te gaan bezoeken. Het oude kasteel is één van de eye catchers van het stadje en iedere zaterdag is er een grote markt, waar u allerlei spullen en regionale specialiteiten kunt kopen. Aubenas is gelegen nabij het natuurpark van de Monts d'Ardeche, waar u heerlijk kunt wandelen en tot rust kunt komen. 

De Ardeche en de omgeving van Aubenas bieden een uitgebreid aanbod aan campings. Zowel kleinschalige natuur campings als grote gezinscampings zult u hier vinden. Zoekt u naar leuke campings in de Ardeche, dan is de streek rondom Aubenas zeker de moeite waard! Vanuit Nederland moet u rekenen op een reistijd van ongeveer 9 a 10 uur voordat u op de camping in de Ardeche arriveert. 

Op onderstaand kaartje vindt u een overzicht van ANWB campings in de directe omgeving van Aubenas.