campings largentiere

Het plaatsje Largentiere is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlike vakantie in de Ardeche. Largentiere is een stadje dat haar historisch karakter goed heeft weten te behouden. Zo vindt u er nog steeds de restanten van de verdedigingsmuur en al wandelend door de smalle steegjes met haar leuke winkeltjes, komt u al snel terug in gedachten aan vroeger tijden. 

Vanuit Largentiere bent u in korte tijd in de beroemde Gorges d'Ardeche. Het is prachtig om deze kloof met de auto of zelfs met de racefiets door te rijden en onderweg te genieten van het adembenemende uitzicht over het dieperliggende dal. 

Één van de mooiste campings in de directe omgeving van Largentiere is Domaine les Ranchisses. Het is een prachtig kampeerterrein, gelegen in een beboste omgeving en op korte afstand van het Middeleeuwse stadje Largentiere. Domaine les Ranchisses beschikt niet alleen over volop plaatsen voor huuraccommodaties, maar daarnaast kunt u ook een eigen standplaats huren voor het plaatsen van uw caravan. Op het domein is een prachtig zwembad complex te vinden, met diverse zwembaden voor jong en oud. Daarnaast heeft u toegang tot het riviertje la Ligne vanaf de camping, waar u bijvoorbeeld kunt vissen. Tenslotte beschikt het Domaine des Ranchisses ook over een prachtig restaurant en mooi terras, waar u kunt genieten van de speciliateiten van de regionale keuken.