campings espace killy

Het skigebied Espace Killy behelst de plaatsen Val d'Isere en Tignes. Het is een prachtig ski gebied dat behoorlijk hoog gelegen is, waardoor u een zeer groot deel van het jaar kunt wintersporten. Niet alleen de beginnende skieer, maar ook voor de gevorderden zijn er volop mogelijkheden in dit ski gebied. U heeft namelijk een ruime keuze uit blauw, rode en zwarte pistes. 

Een groot voordeel voor de wintersporters in het gebied Espace Killy is dat u eigenlijk nooit lang hoeft te wachten op de liften. Er zijn veel cabine liften en stoeltjesliften die u ver de bergen in brengen, waardoor er bijna nooit wacttijden zijn bij de liften. 

In zowel Tignes als Val d'Isere is voldoende vertier te vinden. De apres-ski is goed en er zijn diverse leuke cafés en restaurants. Val d'Isere is van oudsher een boerendorp en deze charme heeft het in de loop der jaren weten te behouden. U vindt er vele leuke winkeltjes in de straten van Val d'Isere. 

Winter campings

Gaat u voor de wintersport naar dit ski gebied en zoekt u een geschikte winter camping, dan zou Camping Parc Isertan een goede optie zijn. Vanuit deze camping bent u redelijk snel bij de ski pistes in het gebied Espace Killy, maar ook in Paradiski

Deze camping biedt ook een aantal chalets, waardoor u er bijvoorbeeld ook voor kunt kiezen om zonder caravan of camper hierheen te reizen. Het vliegveld van Chambery is gelegen in deze regio en van daaruit reist u snel naar deze camping en verblijft u in een chalet. 

Hieronder hebben we een overzicht opgenomen van de overige campings in deze regio.