ibis hotels

De Ibis hotels maken deel uit van de Accor Hotel groep. Qua positionering zitten de Ibis hotels iets hoger dan bijvoorbeeld de Formule 1 hotels en bieden derhalve ook wat meer comfort en services in de hotels. Zodoende heeft iedere kamer plek voor 2 personen en een kind. De hotels beschikken over gratis WiFi, hebben TV, een eigen douche en wc op de kamer, een 24-uurs bemande receptie en ontbijt faciliteiten. Ook hebben de meeste Ibis Hotels een eigen restaurant waar u vaak gebruik kunt maken van een zogenaamde all-in service. 

In vrijwel alle Franse steden vindt u Ibis hotels. Qua prijsstelling zijn het zeer betaalbare hotels en bovendien zijn ze vaak gelegen op locaties die goed bereikbaar zijn. 

Overigens biedt Ibis sinds een aantal jaren ook de variant 'Ibis Budget'. Dit type hotels kunnen het beste gekarakteriseerd worden als overnachting hotels en zijn vaak gelegen aan de rand van de snelwegen. Prijsstelling is uiteraard aanzienlijk lager en u zult derhalve iets minder comfort vinden in dit type hotels. Op die manier vindt u bij de Ibis organsatie alle formules onder één dak. 

Indien u met bijvoorbeeld uw caravan reist, dan kunt u bij de Ibis hotels ook altijd parkeren op een beveiligde parkeerplaats. Zodoende bent u er zeker van dat uw caravan op een beveiligde plek de nacht doorkomt.