CAMPINGS PUY DE DOME

Kamperen bij de Puy de Dome betekent genieten van rust, groen en gastronomie van de Auvergne! U vindt in dit vulkanen gebied talloze wandelpaden om er heerlijk op uit te trekken en de omgeving te gaan ontdekken. Op de toppen van de vulkanen kunt u bovendien genieten van een prachtig uitzicht over de keten van de vulkanen, de zogenaamde Chaine des Puys.

Door de werking van de vulkanen zijn miljoenen jaren geleden bovendien de prachtige meren van de Auvergne ontstaan. Deze meren geven u de gelegenheid om watersporten te beoefenen, te vissen of om heerlijke te zwemmen tijdens een warme zomerdag. 

Vergeet tijdens uw vakantie ook niet om een bezoek te brengen aan het park Vulcania in de Auvergne. Hier komt u meer te weten over het ontstaan en de werking van de vulkanen die deze streek typeren.  

Er zijn diverse campings te vinden in de directe regio van de Puy de Dome. Hieronder vindt u een beknopt overzicht daarvan. Over het algemeen zijn het rustige campings, waar u in een ontspannen sfeer en met persoonlijke aandacht kunt genieten van een welverdiende vakantie in de Auvergne.