campings gorges du tarn

De Gorges du Tarn is een imposante kloof die door de rivier de Tarn in de loop der tijden ontstaan is. De ruim 50 kilometer lange kloof baant zich een weg door het landschap en zorg voor een indrukwekkend natuur spektakel van steile rotsen, wild water en rustieke plekjes langs de waterkant. 

Wat is er nu mooier om heerlijk op een camping te overnachten aan de rand van de Gorges du Tarn? Met de kano of kayak kunt u de kloof van de Tarn op uw eigen tempo gaan ontdekken en genieten van het prachtige natuurlandschap om u heen. Ook kunt u natuurlijk een duik nemen in het verfrissende water of samen met de kinderen visjes vangen in het heldere water. 's Avonds geniet u voor uw caravan of tent van de rust die in deze regio heerst en geniet u van een welverdiende nachtrust in uw (sta)caravan of tent. 

Ook kunt u de Gorges du Tarn natuurlijk gaan ontdekken met vaste grond onder u. Zo zijn er vele wandelpaden en mountainbike paden in het gebied en kunt u dus lekker actief bezig zijn overdag! En wat dacht u bijvoorbeeld van het bouwen van een kampvuur met uw kinderen aan het water onder de begeleidende klanken van uw gitaar! Of een heerlijke picknick met vers Frans stokbrood en één van de heerlijke kazen uit deze regio. 

Er bevinden zich diverse gezinscampings in deze regio. De onderstaande campings zijn allen gelegen aan de voet van de rivier. Bekende campings zijn o.a. Camping La Viaduc bij Millau, Camping Les Peupliers en Camping de Peyrelade.