campings grasse

Kamperen in de omgeving van Grasse betekent kamperen temidden van de prachtige natuur van de Alpes-Maritimes. U geniet hier van het heerlijlke, zonovergoten klimaat van deze regio en ligging dichtbij de Middellandse Zee. Deze regio biedt u volop mogelijkheden voor welk type vakantie dan ook. 

Zo is het bergachtige landschap van de voorlopers van de Alpen waar u heerlijk kunt wandelen en waar schilderachtige dorpjes verscholen liggen in de natuur. Ook zijn er vele grotten en indrukwekkende kloven te bezoeken, zoals bijvoorbeeld de Gorges de Daluis. En u verblijft bovendien in de directe nabijheid van de Middellandse Zee, waar de schitterende steden Cannes en Nice gelegen zijn. De zandstranden en het verkoelende zeewater bieden u de ingredienten voor een heerlijk uitstapje naar zee. 

Deze streek biedt tenslotte een rijk cultureel erfgoed, met historische stadjes, mooie kerken en abdijen en kasten en forten. Ook voor de kinderen is er volop vertier. In de nabijheid van de camping in de omgeving van Grasse zijn volop waterpretparken te vinden voor een leuk dagje uit met het gezin!

Hieronder vindt u een kaartje met daarop enkele ANWB campings in de omgeving van Grasse.