crest

Crest is gelegen in het hart van het departement Drome en aan de voet van het natuurpark van de Vercors. In de loop van de tijd is het stadje veel veranderd, maar het Middeleeuwse karakter heeft Crest altijd behouden. Getuigde hoge Middeleeuwse toren van 52 meter die hoog boven Crest uittorent. U heeft de mogelijkheid om deze toren te beklimmen en bovenin geniet u van een prachtig uitzicht over Crest en haar omgeving. 

Crest beschikt verder over een mooi oud centrum met veel gezellige terrasjes en pleintjes waar u kunt genieten van het rijke erfgoed van deze streek. Het zonnige klimaat en de ontspannen levensstijl dragen bij aan de dynamische sfeer die in het stadje hangt. 

Bovendien komt u in Crest ook op gastronomisch gebied uitstekend aan uw trekken. Het stadje maakt deel uit van het productiegebied van de Picodon, het zachte geitenkaasje waar de Drome en de Ardeche om bekend staan. 

De Drome is een zeer populaire vakantie regio en in de buurt van Crest zijn dus volop campings of hotels te vinden om te verblijven in dit prachtig stukje Frankrijk. 

Crest