lacanau

Lacanau is een gezellig en levendige plaatse aan de Atlantische Oceaan. Met name in de zomerperiode is het een dynamisch dorp waar veel toeristen naar toe trekken. Dankzij haar ligging aan de oceaan met haar hoge golven is het een populaire surfspot. Ieder jaar wordt er daarom in de maand augustus een groots surf evenement georganiseerd, het zogenaamde 'Lacanau Pro'. Maar niet alleen surfers, maar ook zon liefhebbers en zwemmers kunnen zicht uitstekend vermaken op de uitgestrekte zandstranden van de Atlantische Oceaan. 

Daarnaast heeft ook het achterland van Lacanau veel te bieden. Zo is het meer van Lacanau uitermate geschikt om te zeilen, te windsurfen of lekker te zwemmen. De uitgestrekte dennenbossen met haar vele fietspaden bieden u volop mogelijkheden om heerlijk te fietsen door deze streek. 

Ook voor de inwendige mens zijn er in Lacanau vele mogelijkheden. Aan de oceaan vindt u aan de boulevard gezellige restaurants waar u de specialiteiten van de regio Aquitaine kunt proeven. In de avond is er bovendien een gezellig uitgaansleven en vindt u in de barretjes en discotheden volop vertier. 

Locatie