ADVERTEREN

Fr Assistance is de Nederlandse bemiddelaar voor het vinden van een winterstalling voor uw caravan in Frankrijk. Dankzij onze inspanningen vinden elk jaar honderden Nederlandse caravanbezitters een overwinteringsplaats voor hun caravan in Frankrijk. We zijn actief in deze nichemarkt sinds oktober 2012 en werken nu met meer dan 25 gebouwen in heel Frankrijk.

Onze websites www.caravanstallinginfrankrijk.nl en www.123frankrijk.nl bieden een breed scala aan opties voor huiseigenaren. Door uw camping op deze twee websites op te nemen, kunt u profiteren van het succes van Fr Assistance!

Ons voorstel

• Een advertentie voor uw camping op www.stallinginfrankrijk.nl en www.123frankrijk.nl
• Uw advertentie wordt in het betreffende afdelingsgedeelte geplaatst. Dit wordt onder de aandacht gebracht van de vele bezoekers van beide websites.
• Voor deze promotie vragen wij gedurende 12 maanden op de twee bovengenoemde websites een jaarlijks bedrag van slechts € 80, - exclusief BTW.

Wat krijgt u ervoor terug?

• Op beide websites www.caravanstallinginfrankrijk.nl en www.123frankrijk.nl presenteren we een advertorial over uw camping onder de betreffende afdeling.
• We bieden ook een extra promotie voor uw camping via onze Facebook-pagina's www.facebook.com/caravanstallinginfrankrijk en www.facebook.com/123frankrijk
Onze website www.caravanstallinginfrankrijk.nl staat bovenaan de zoekresultaten van Google en heeft meer dan 250 unieke bezoekers per week. Bovendien heeft de Facebook-pagina ongeveer 750 abonnees