hotels in frankrijk

Frankrijk is een zeer groot land en heeft op het gebied van hotels enorm veel te bieden. Kiest u  voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Bordeaux, dan maakt u een selectie van de charmante hotels die zich in de stad bevinden en waar u een paar nachten kunt verblijven. Echter, bent u op doorreis met uw gezin naar de Franse camping aan de MIddellandse Zee, dan past wellicht een hotel direct langs de snelweg beter bij uw behoefte. 

De meeste hotels bevinden zich in en rondom Parijs en in de overige grote Franse steden, zoals Lyon of Toulouse. Daarnaast heeft ook de Franse zuidkust een enorm aanbod aan hotels, met steden als Nice en Cannes. 

Vanuit uw hotel kunt in Frankrijk mooie trips ondernemen in de diverse regio's die het land rijk is. Het is een land met een zeer gevarieerd landschap en ook op gastronomisch gebied heeft de Franse keuken u veel te bieden. Dit zult u ook merken indien u in uw hotel gebruik maakt van het diner en de heerlijke Franse wijn.  

Bent u op zoek naar historie en wat meer rust tijdens uw verblijf in Frankrijk, denk dan bijvoorbeeld eens aan Bretagne of Normandie als bestemming. In dit karaktervolle en typische landschap zult u zeker een hotel vinden naar uw smaak, waar u kunt genieten van de rust, de authentieke sfeer van de regio en de heerlijkse specialiteiten van de streek.