novotel hotels

Novotel hotels maakt deel uit van de groep Accor hotels. Ze zijn zeer geschikt indien u in Frankrijk bijvoorbeeld een stedentrip wilt gaan doen. De hotels zijn vaak gelegen op een uitstekende locatie in de binnenstad, langs de snelweg, dichtbij een luchthaven of station. Daardoor reist u er gemakkelijk heen. Verschil ten opzichte van een overnachting hotel is dat u bij de Novotel hotels wat meer luxe en confort ontvangt. Door de uitstekende spreiding over het Franse land vindt u in praktisch iedere regio en in of nabij iedere grote stad wel een Novotel. Zo ook bijvoorbeeld in de regio Bordeaux. 

kenmerken

Voordeel van de Novotel hotels is dat ze beschikken over een 24-uurs receptie, draadloos internet in de kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien mogen kinderen tot 16 jaar gratis overnachten op de kamer van hun ouders. Daarvoor zijn ook de faciliteiten aangebracht, middels een slaapbank. Vele Novotel hotels zijn, naast slaapkamers, ook uitgerust met een fitness ruimte, een kidscorner, sauna en zwembad.  

Ook de zakelijke reiziger kan terecht bij de Novotel hotels. Zij zijn namelijk perfect uitgerust met vergaderruimtes en alle faciliteiten om een seminar of zakelijke bijeenkomst te organiseren. Door de vele zakelijke betrekkingen tussen Nederlandse en Franse bedrijven worden ook steeds meer zakelijke bijeenkomsten in beide landen georganiseerd. Novotel hotels kunnen hierin een goede rol spelen.

De boodschap en het gevoel dat Novotel aan de bezoeker wil overbrengen is dat men zich thuis voelt en zich in een natuurlijke omgeving beweegt. De persoonlijke aandacht en gastvrijheid van de medewerkers speelt hierin een belangrijke rol.