STALLING marcheprime

De camper stalling van Marcheprime is gelegen in het achterland van de stad Bordeaux, nabij het bassin d'Arcachon en de Atlantische Oceaan. Hier vindt u mooie, brede zandstranden waar u nog in alle rust kunt genieten van de natuur of kunt fietsen door de uitgestrekte naald bossen. De golven van de Atlantische Oceaan lenen zich perfect voor het beoefenen van surfen en bodyboarden. Wel is het belangrijk om goed uit te kijken indien u de zee ingaat, aangezien de onderstroom sterk en verraderlijk kan zijn.

De prachtig gerestaureerde stad Bordeaux en de diverse wijn domeinen in en rondom de stad, zijn gemakkelijk te bereiken vanuit deze camperstalling in Marcheprime. Zo ook bijvoorbeeld het prachtige wijnstadje Saint Emillion. In het gebied zijn vele, goed begaanbare fietspaden aangeled, dus vergeet niet uw fietsen mee te nemen. Het bassin d'Arcachon heeft u ook veel te bieden. U vindt er leuke plaatsjes, zoals Biganos of Lege-Cap-Ferret met haar vuurtoren, met leuke winkeltjes en restaurantjes waar u heerlijke visgerechten kunt eten! 

Langs de kustlijn richting Spanje zijn diverse camperplaatsen waar u kunt verblijven met uw camper. U zult hierbij vaak genieten van prachtige uitzichten over de Oceaan. Deze stalling in Marcheprime is strategisch goed gelegen nabij de A63 die u binnen enkele uren via Bayonne en Biarritz naar Spaans Baskenland brengt. Ideaal dus voor een rondreis door Zuid Europa. 

Vliegen

Voordeel van deze camperstalling in Marcheprime is dat deze gelegen is nabij het vliegveld van Bordeaux-Mérignac. Vanuit Nederland zijn er mogelijkheden voor directe vluchten naar deze bestemming. U pikt vervolgens snel uw camper op en vervolgt uw reis door Zuid Europa.