STALLING pontcharra sur bréda

Indien u met de camper naar de wintersport gaat, dan kan het interessant zijn om uw camper te stallen in de buurt van een vliegveld. U vliegt op die manier in korte tijd naar Frankrijk, pikt uw camper op en rijdt vervolgens naar uw favoriete wintersport bestemming. Voordeel van het overnachten in een camper tijdens de wintersport is dat u direct aan de pistes kunt parkeren en dat u de kosten uitspaart van een verblijf in een hotel of appartement. 

Vanuit het vliegveld van Chambéry, hoofdstad van het departement Savoie, zijn directe vluchten met Transavia naar Rotterdam of Amsterdam. De organisatie Fr Assistance biedt een beveiligde camperstalling in Pontcharra sur Bréda, vlakbij Chambery. De stallinghouder brengt u dan naar het treinstation van Pontcharra sur Bréda en u reist vervolgens door naar het station of vliegveld van Chambéry. Afstand is slechts 24 km tussen Pontcharra en Chambery. 

Mooie wintersport bestemmingen die in deze regio liggen zijn o.a. Chamonix en Briancon. Daarnaast is het bezoeken van het middeleeuwse stadje Chambéry ook zeker de moeite waard. 

Ook vindt u in Chambery een TGV station, waardoor u met de Thalys en TGV erheen kunt reizen vanuit Nederland!