vliegen languedoc

De Languedoc is een grote regio, gelegen in het uiterste zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De regio beschikt over uitgestrekte zandstranden waar u heerlijk kunt genieten van de warmte tijdens het voorjaar en de (na)zomer. Daarnaast zijn er veel leuke steden te bezoeken, zoals Carcassonne, Nimes of Montpellier. Ook beschikt de Languedoc over een prachtige natuur en door haar rijke historie zijn er veel historische bouwwerken te bewonderen. En laten we vooral niet de wijngaarden van de Languedoc vergeten! De zeer vruchtbare grond en het klimaat van de Languedoc hebben geleid tot de productie van wereldberoemde wijnen. 

Het camping aanbod in deze regio is enorm. U vindt er zeer grote gezinscampings, maar daarnaast ook kleinere overnachting campings, waar u een paar nachten kunt verblijven indien u bijvoorbeeld op doorreis bent richting Spanje. 

Vluchten naar de languedoc

De plaatsen Beziers, Perpignan, Nimes en Montpellier zijn via low-cost vluchten uitstekend bereikbaar. U reist tegen zeer interessante tarieven binnen 2 uur naar deze regio. 

Zo vliegt u bijvoorbeeld vanuit Weeze (D) naar Beziers in 1,5 uur.

De plaatsen Nimes en Perpignan zijn beiden bereikbaar vanuit Brussel-Charleroi. En Montpellier kunt u vanuit Rotterdam, Brussel-Zaventem of Brussel-Charleroi aanvliegen. 

Voordeel van het nemen van het vliegtuig is dat u uitgerust arriveert op uw vakantiebestemming. Ter plaatse neemt u een huurauto en vervolgt u uw reis naar bijvoorbeeld de Franse camping of een hotel in de Languedoc.